Beheer Evenementen
José den Ronden: evenementen@nieuwsuitdorst.nl

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Beste dorpsgenoten,

Wij zijn carnavalsvereniging De Dorstlessers. Een groep van 10 personen die buiten het bouwen van een carnavalswagentje, alweer 21 jaar geleden het initiatief hebben genomen om een kerststal op te bouwen en deze te plaatsen op het Dorpsplein in Dorst. Na een paar jaar kwam daar de verkoop van kerstbomen bij. Dit om het geheel financieel rond te krijgen en aan de vergunningskosten, verzekeringskosten en het onderhoud aan stal en kleding te kunnen voldoen.

Vandaar onze volgende oproep: kom zaterdag 7 december 2019 tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons op het Dorpsplein een mooie kerstboom kopen! Hiermee kunt u niet alleen uw huis al helemaal in de kerstsferen brengen, maar levert u ook een financiële bijdrage aan de jarenlange traditie om plaatsing van de kerststal op het Dorpsplein mogelijk te blijven maken.

Dus graag tot ziens op het Dorpsplein op zaterdag 7 december. De kerstboomverkoop vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en in Dorst wordt de kerstboom nog dezelfde namiddag gratis thuisbezorgd.

C.V. De Dorstlessers