Beheer Evenementen
José den Ronden: evenementen@nieuwsuitdorst.nl

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Vakantieorkest Ad Hoc nodigt u uit!

In 2019 gaat Vakantieorkest Ad Hoc voor de 32e keer op tournee, dit jaar genaamd L’invitation au voyage. Dit jaar zal het orkest voor het eerst onder leiding staan van Erik Rozendom. Erik is voor het orkest een oude bekende. Hij is zelf jaren mee geweest als deelnemer en zal dit jaar voor het eerst het orkest leiden. Erik is als dirigent verbonden aan onder andere de harmonie in Made en speelt als hoornist bij het Gelders Fanfare Orkest en de musical Soldaat van Oranje. Het orkest neemt u mee op reis langs allerlei muziekstijlen van klassiek tot filmmuziek. Kortom weer een knallend en divers repertoire.

Traditioneel geeft Vakantieorkest Ad Hoc voorafgaand aan haar tournee twee concerten in Nederland. Dit jaar organiseert Vakantieorkest Ad Hoc, in samenwerking met Stichting Midzomer Nachtfeest, voor de eerste maal haar try-out concert op het Dorpsplein in Dorst. Dit concert zal plaatsvinden op woensdag 31 juli om 20.00 uur. Het tweede concert vindt traditioneel plaats in het Ginneken, dit jaar op 1 augustus om 20.00 uur.

Ad Hoc werd in 2013 ambassadeur van Breda Nassaustad en nog steeds is het harmonieorkest onlosmakelijk verbonden met Breda. Voor de concerten in Nederland (zowel in Dorst als het Ginneken) kan dit jaar in samenwerking met de lokale horeca tegen een aantrekkelijk tarief genoten worden van een heus concertarrangement bestaande uit een heerlijk diner samen met het concert. Boeken kan vanaf 1 juli via http://www.vakantieorkestadhoc.nl/.